Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Adriana Ispas Fundația HOSPICE Casa Speranței

82% Complete
1,640 RON
Donations raised
2,000 RON
Target
12
Donations
I want to donate!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donations

iolanda beldianu

150 RON
la multi ani frumos impliniti!
31 Dec 2021
La mulți ani, cu sănătate și multe bucurii!
31 Dec 2021
Dragostea de oameni se exprimă prin imboldul "îmbrăcați-i pe cei goi".
31 Dec 2021
La multi ani frumoși și sănătoși!
31 Dec 2021
30 Dec 2021

Anonymous

100 RON
30 Dec 2021

Adriana Nicoleta

50 RON
Sa fie de folos si un gand bun !
30 Dec 2021
29 Dec 2021
300 RON
29 Dec 2021
29 Dec 2021

Miruna Szen

150 RON
Sa fie de folos
29 Dec 2021
La mulți ani! Sănătate și tot ce vă doriți să se împlinească. ❤️
29 Dec 2021