Cel mai frumos cadou!

 

Florin Necula Fundația HOSPICE Casa Speranței

68% Complete
2,380 RON
Sumă strânsă
3,500 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

An după an am înțeles că cel mai important e să trăim timp de calitate, iar eu chiar am fost norocos. Și aici includ și interacțiunile cu pacienții mici și mari de la HOSPICE Casa Speranței.

Lucrul de care ei au nevoie cel mai mult este timpul. Așa că și în acest an cadoul pe care îl vreau este să le dăruim timp, cât putem de mult. Tocmai pentru că noi suntem norocoși. 

Anii trecuți am petrecut mult timp cu zeci dintre copiii cu probleme de sănătate, i-am cunoscut pe ei și poveștile lor, și așa a trecut an după an. Pentru noi mai ușor, iar pentru ei cât de ușor putem noi să facem să fie.

HOSPICE Casa Speranței are grijă de adulți și copii ce suferă de boli incurabile. Zeci de copii participă lunar la activitățile Centrului de Zi, fiind îngrijiți de o echipă formată din psiholog, asistenți medicali și voluntari. Familiile micilor pacienți primesc de asemenea sprijin prin crearea de grupuri de suport.

Împreună putem să ajutăm copiii care trec prin situații dificile și să rostogolim bulgărele faptelor bune. Orice donație contează, iar pentru micuții pacienți va însemna un moment de normalitate, o zi în care să se bucure de copilărie.

Vă mulțumesc din timp.

Donațiile se pot face și astfel:

SMS cu textul „TIMP” la unul dintre următoarele numere de telefon:

8844 – Cost SMS: 2 EURO/lună. Număr valabil în toate reţelele de telefonie mobilă.

8864 – Cost SMS: 4 EURO/lună. Număr valabil în toate reţelele de telefonie mobilă.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

La Centrul de zi pentru copii de la HOSPICE Casa Speranței, cei mici au parte de activități de terapie prin artă, ludoterapie, terapie cu animale și meloterapie, socializează și beneficiază de suport psihologic oferit de specialiștii noștri.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

10 Donații

Nati

300 RON
La multi ani! A venit mai tarziu mosul :p
28 Feb 2022

Anonymous

300 RON
La multi ani, Flo! Felicitări pentru inițiativa!
19 Feb 2022

Anonymous

105 RON
Bravo si mult succes de aici inainte! 🤗
19 Feb 2022

TGCFR

1,000 RON
La mulți ani fericiți! Poate ne vedem la o cafea zilele astea!
19 Feb 2022

Forza Villarreal

100 RON
La multi ani!
19 Feb 2022

Leti

100 RON
La multi ani ! Iti doresc sa primesti grija si ajutor inzecit fata de cat oferi altora.
18 Feb 2022

Anonymous

75 RON
18 Feb 2022

Anonymous

150 RON
🤗🥰💌
17 Feb 2022

ALL

100 RON
La mulți ani, Florin! Să îți fie cum ți-i dorești! Chiar și un pic în plus. ☺
17 Feb 2022
La multi ani cu sanatate! Te pupam!
17 Feb 2022
Florin Necula : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Cel mai frumos cadou!