Speranță pentru Ucraina!

 

HOSPICE Casa Speranței Fundația HOSPICE Casa Speranței

3% Complete
150 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

SPERANȚA este cea mai importantă resursă în vreme de război, iar noi nu putem rămâne indiferenți la ce se întamplă la granițele țării noastre. Ne dorim ca în luna dedicată femeii să putem oferi speranță femeilor care au fugit pentru a se salva: HOSPICE Casa Speranței le va oferi adăpost, îngrijire medicală, sprijin social și psihologic. La centrul de la Adunații Copăceni vor fi găzduite mame împreună cu copiii lor, pentru care specialiștii organizației vor asigura gratuit servicii medicale de bază, servicii sociale și consiliere psihologică.

Donează și tu acum, iar fiecare bănuț se va transforma în servicii medicale, în consiliere sau în oferirea unui adăpost atâtor femei care au fugit, alături de copiii lor, din calea agresiunilor.

Ne continuăm misiunea de a susține necondiționat EROINELE care luptă cu o boală incurabilă, așa cum o facem de 30 de ani încoace, dar nu putem ignora nevoile pe care le-a adus războiul din vecinătatea noastră.

Împreună suntem mai puternici, iar LUNA FEMEII poate însemna acum mai mult ca oricând! #ajutorpentruUcraina


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE va fi Casa Speranței și pentru ucrainienii care fug din calea războiului.

SPERANȚA este cea mai importantă resursă în vreme de război, iar noi nu putem rămâne indiferenți la ce se întamplă la granițele țării noastre. Ne dorim ca în luna dedicată femeii să putem oferi speranță femeilor care au fugit pentru a se salva: HOSPICE Casa Speranței va oferi adăpost, îngrijire medicală, sprijin social și psihologic. La centrul de la Adunații Copăceni vor

 

1 Donații

Felicitari si multumim pentru ceea ce faceti!
08 Mar 2022