Speranță pentru Ucraina!

 

Sebastian Oarga Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,000 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. În contextul războiului din Ucraina, or ajuta oamenii care fug să-și salveze viața din calea armelor. Astfel, la centrul HOSPICE de la Adunații Copăceni vor fi găzduite mame împreună cu copiii lor, pentru care specialiștii organizației vor asigura gratuit servicii medicale de bază, servicii sociale și consiliere psihologică. Persoanele diagnosticate cu boli oncologice care necesită îngrijire medicală vor fi preluate în centrul HOSPICE din București.

Donează și tu acum, iar fiecare bănuț se va transforma în servicii medicale, în consiliere sau în oferirea unui adăpost atâtor femei care au fugit, alături de copiii lor, din calea agresiunilor.

Împreună suntem mai puternici!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE va fi Casa Speranței și pentru ucrainienii care fug din calea războiului.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. În contextul războiului din Ucraina, vrem să ajutăm cum putem oamenii care fug să-și salveze viața din calea armelor. Astfel, la centrul HOSPICE de la Adunații Copăceni vor fi găzduite mame împreună cu copiii lor, pentru care specialiștii organizației vor asigura

 

1 Donații

Anonymous

1,000 RON
16 Mar 2022