Dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi!

 

Delia Ioana Robescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,395 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cancerul mi-a furat două dintre cele mai dragii ființe ale inimii mele: pe mama și pe mătușa mea. Din păcate știu tot ce înseamnă trecerea prin boală, prin prisma celei care e alături de pacient în fiecare moment. Pentru unii dintre cei diagnosticați cu cancer, aceasta poate fi o luptă (dură) la sfârșitul căreia ies învingători, pentru alții, însă, poate fi...sfârșitul. Fiecare erou care se luptă cu cancerul merită să aibă parte de alinare, confort, îngrijire specializată, iar pentru aceasta există Hospice Casa Speranței, o organizație nonguvernamentală care oferă servicii gratuite de îngrijiri paliative.

Anul acesta am decis să donez ziua mea de naștere unei cauze atât de sensibile sufletului meu: îngrijirea pacienților de cancer aflați în fază terminală.

Dacă rezonați cu această cauză, vă rog din suflet să donați pentru Hospice casa Speranței aici. Va fi cel mai frumos cadou de ziua mea, un omagiu pentru mama și mătușa mea și pentru toți eroii care au trecut prin experiența cancerului.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

1,000 RON
Multumesc tututor sufletelor dragi care au fost alaturi de mine si au donat pentru aceasta cauza minunata <3 Ma inclin, sunteti minunate, impreuna putem schimba lumea din jurul nostru!
25 Mar 2022
25 Mar 2022
♥️
24 Mar 2022
O picătură de la fiecare face diferenta dintre viață si moarte!💞
21 Mar 2022
La multi ani Delia!
16 Mar 2022
Delia Ioana Robescu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi!