Alerg pentru HOSPICE

 

Roxana Florea Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
825 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De regulă alerg pentru a face mișcare, a mă relaxa și a mă bucura de natură. De această dată voi alerga pentru prima dată într-o competiție, iar scopul acestei provocări este de a fi alături de copilașii cu boli neoplazice. Pentru a-mi susține cauza și a-i ajuta, vă invit să donați.

Orice donație este importantă! Ne vedem la linia de finish!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenime

 

7 Donații

Anonymous

50 RON
08 May 2022

Anonymous

100 RON
07 May 2022
Spor la alergare! 🌻
04 May 2022

Anonymous

100 RON
02 May 2022
20 Apr 2022
Muy orgullloso :)))))))
19 Apr 2022
Succes Roxana!
18 Apr 2022