Alergam pentru Hospice Casa Sperantei

 

AMAzing Team Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,650 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pacienții de la HOSPICE ne motivează să privim cu optimism înainte și să ne depășim limitele. Pe 8 mai alergăm pentru copiii și adulții care înfruntă boli care fac selecții nemiloase și de neînțeles.De data aceasta nu ne propunem o întrecere cu distanţa sau cu ceasul.

Nici cu noi înșine. Ci una în care o să ne bucurăm de fiecare pas şi de toate clipele de curaj pe care ni le dă cauza care ne așază la start. Ne puteți susține cu o donație, care se va transforma în sprijin și în servicii gratuite pentru pacienții HOSPICE.

Hai să facem bine împreună, orice sumă contează! Tu donezi, noi alergăm. Noi alergăm, tu donezi. Dacă fiecare ar face câte un pic de bine în jurul său, am trăi cu siguranță într-o lume mai bună. Carpe Diem! Ne vedem la start!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Editia a 11-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 13-14 Mai 2023 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km   Te invităm ca și anul acesta să faci parte din #TeamHOSP

 

10 Donații

07 May 2022

Donatie #

500 RON
05 May 2022

Anonymous

100 RON
05 May 2022

Elena Tutunaru

150 RON
Te admir! Sa ai o cursa ușoară!
05 May 2022

Bogdan Tascau

75 RON
Succes Ana!!!
05 May 2022
05 May 2022

Brennan Group

150 RON
05 May 2022

Alin Stafie

150 RON
05 May 2022
03 May 2022

Silvia Milca

150 RON
Multumesc, Ana Dinescu, pentru puterea, optimismul, devotamentul si ambitia ta! Intotdeauna ma motivezi!
26 Apr 2022
AMAzing Team : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alergam pentru Hospice Casa Sperantei