E timpul sa ne ajutam si pe noi!

 

Alexandru Petre Fundația HOSPICE Casa Speranței

62% Complete
310 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutare! Sper ca mesajul meu va gaseste bine sanatosi! Anul trecut era mare agitatie cu pandemia, anul acesta avem razboiul... insa eu va invit sa respiram adanc, sa incercam sa facem un pas in spate si sa ne linistim un pic. Acum ca s-a intamplat asta vreau sa va aduc in atentie ca avem niste oameni care desi nu sunt atat de mediatizati sufera zilnic si putini sunt cei care dau o mana de ajutor. Sunt copii si adulti care sufera de boli incurabile si pentru care Hospice lupta an de an spre a le face viata mai frumoasa. Va rog si pe voi sa va implicati si sa contribuiti la strangerea de fonduri pentru a le putea fi furnizate servicii de ingrijire paliativa. Daca pana acum nu ati auzit de Hospice Casa Sperantei si de proiectele minunate ale acestei fundatii va indrum catre https://www.hospice.ro/ pentru a afla mai multe. Hai sa le fim alaturi acestor copii, acestor barbati si femei care din pacate stiu ca la un moment dat vor pierde in fata nemiloasa a bolii insa care continua sa zambeasca in fiecare zi si sa mearga mai departe!

Pe 8 Mai 2022 are loc Semimaratonul Bucuresti iar eu voi fi acolo sa alerg pentru ei, pentru aceasta cauza frumoasa! Haideti alaturi de mine si donati acum cand cititi acest mesaj. Fiecare donatie aduce un plus asa ca nu inchideti aceasta pagina pana nu o faceti indiferent de suma. Am dovedit ca putem fi alaturi de popoare straine, am dovedit ca ne putem mobiliza in fata necazului asa ca e timpul sa aratam ca putem face asta si pentru ai nostri.

Va multumesc tuturor!

Alex Petre


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenime

 

3 Donații

Succes si multumim pentru eforturi!
27 Apr 2022

Anonymous

50 RON
26 Apr 2022

Alina

200 RON
26 Apr 2022