Aleg un stil de viata sanatos! Alerg cu rost!

 

Alice Alexandra Dumitrescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

50% Complete
250 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Participa si tu printr-o donatie pentru oamenii cu boli incurabile. Doneaza bani care pot reprezenta o a doua cafea, un chips, o parte de care nu ai nevoie din farfuria ta, astfel constientizezi ce e sanatos pentru tine si ai grija si de sanatatea celor din jur!  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenime

 

3 Donații

Alerg pentru mine, in primul rand, iar in al doilea, pentru acei oameni invingatori, caci sunt inca printre noi!
05 May 2022
Spor!
29 Apr 2022

Anonymous

30 RON
29 Apr 2022