Alergam pentru speranta!

 

TEAM HOSPICE Fundația HOSPICE Casa Speranței

5% Complete
100 RON
Donations raised
2,000 RON
Target
1
Donations
I want to donate!

Binele se face în echipă și tot ca o echipă vom participa și noi la Semimaraton Bucuresti.

Suntem Alexandra, Cătălina, Dan, Adriana, Ani, Bianca, Ana, Gina, Stefan si Rica – parte din echipa HOSPICE București – vrem sa ducem speranța mai departe. 

Credem în puterea pe care o are “împreună” și cum implicarea schimbă mentalități, comunități și face cu adevărat o diferență pentru cei care au nevoie de noi. Orice sumă contează și fiecare ban donat se traduce în îngrijire gratuită pentru pacienții HOSPICE.

Împreună putem schimba puțin lumea cuiva care are nevoie de bine. #HOSPICEsuntemtoți

Mulțumiri pline de speranță!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Editia a 11-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 13-14 Mai 2023 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km   Te invităm ca și anul acesta să faci parte din #TeamHOSP

 

1 Donations

100 RON
Mult succes!
27 Apr 2022
TEAM HOSPICE : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alergam pentru speranta!