Particip la Hope on Wheels ~ 2022 pentru o cauza draga mie

 

Valentin Surmei Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
120 RON
Sumă strânsă
100 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Fiecare donatie, oricat de mica, inseamna enorm pentru copii!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hai cu bicicleta! Se apropie momentul să punem din nou în mișcare roțile speranței pentru a doua ediție a HOPE on Wheels powered by Decathlon. Pedalează oriunde ai fi, în țară sau în afara ei, pendalează cum îți place ție, pe trail sau asfalt, rapid sau în tihnă. Fă-o ca de obicei! Dar, de data aceasta, pentru două zile, lasă-ți pasiunea să îi ajute pe pacienții copii și

 

3 Donații

Bafta!
13 May 2022

Anonymous

40 RON
07 May 2022

Anonymous

30 RON
02 May 2022
Valentin Surmei : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Particip la Hope on Wheels ~ 2022 pentru o cauza draga mie