Alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei

 

Marian Logofătu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut! Sunt Marian si pe 8 mai alerg in cadrul Semimaratonului Omv Petrom pentru Fundatia HOSPICE Casa Sperantei.

HOSPICE Casa Sperantei ofera gratuit de 30 de ani servicii de ingrijiri paliative copiilor si adultilor care sufera de boli incurabile. Mai multe detalii despre organizatie puteti gasi aici: https://www.hospice.ro/

Ma puteti sustine prin donatii apasand butonul 'Vreau sa fac o donatie', orice suma ajuta enorm si va fi donata automat catre HOSPICE.

Va multumesc tuturor,

Marian

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Editia a 11-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 13-14 Mai 2023 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km   Te invităm ca și anul acesta să faci parte din #TeamHOSP

 

5 Donații

Anonymous

240 RON
Baftă!
05 May 2022
Faina initiativa, Marian!
04 May 2022
100 RON
03 May 2022

Anonymous

100 RON
03 May 2022

Anonymous

10 RON
03 May 2022
Marian Logofătu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei