Împreuna cu tine oferim un zâmbet pe chipurile lor! Pentru ei nu voi fi obosit niciodată! ❤️ Particip la Hope on Wheels ~ 2022. Hai și tu! Împreună sa facem bine.

 

Liviu Marcu Fundația HOSPICE Casa Speranței

26% Complete
130 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

HOPE on WHEELS!

Împreuna cu tine oferim un zâmbet pe chipurile lor! Pentru ei nu voi fi obosit niciodată! ❤️  Particip la Hope on Wheels ~ 2022. Hai și tu! Împreună sa facem bine. 

În perioada 14 -15.05.2022 voi pedala 150 km la cel de al doilea eveniment HOPE on Wheels. 

Fiecare km inregistrat in competiție inseamna 1 euro donat de Decathlon in beneficiul copiilor si adultilor cu boli incurabile ingrijiti de Hospice Casa Sperantei.

Mai aveti timp sa va inscrieti si sa pedalati, fiecare km conteaza! 

HOPE on WHEELS, powered by DECATHLON 

Sunt recunoscător că pot participa la acest eveniment! 

Vă doresc tuturor multă sănătate și spor(t) în toate!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenime

 

3 Donații

Om cu inima mare❤️Spor sa ai la pedalat si binele sa ti se intoarca inzecit🙏😘
11 May 2022
Te sustine Mama Angela 🤗😘
11 May 2022
Succes Liviu !!!
11 May 2022