Semimaraton și bucuria de a dărui

 

Maria Mocanu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
400 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În cele 2 zile ale Semimaratonului București 2022 voi fi voluntar la cursa copiilor (sâmbătă) și voi alerga, din nou, pentru Hospice la cursa de 10 km, cu mare bucurie.

Începând din 2012, de
fiecare dată când pot, fac voluntariat, fundraising și alerg cu drag și în spirit caritabil pentru principii în care eu cred cu adevarat.

Ca voluntar la cursele de alergare ale copiilor, concepute în spiritul fairplay-ului, pentru încurajarea mișcării în aer liber și pentru a le insufla copiilor pasiunea pentru sport și activitate fizică, alături de oameni dragi, încerc să ofer copiilor o cursă și o amintire cât mai frumoasă și, poate, bucuria de a continua să alerge.

Alergând pentru Hospice, îmi doresc să ajutăm copiii și adulții care suferă de boli grave sau incurabile, pentru ca ei să beneficieze de servicii specializate de îngrijire paliativă.

Vă invit să fim împreună pentru bucuria copiilor și pentru "o clipa" frumoasă, cu cei de la cu Hospice, care incearcă să ajute oamenii care trec prin momente grele!

Să fim împreună pentru un zâmbet și, poate, pentru o viață!

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenime

 

6 Donații

Anonymous

40 RON
Felicitari pentru tot ceea ce faceti!
07 May 2022

Claudia Neciu

35 RON
Felicitari din inima pentru tot ce faceti! Ma inclin.
07 May 2022
❤️
06 May 2022

gabriela bucurenciu

75 RON
succes
06 May 2022
Binele se face din lucruri mărunte și multe. Felicitări și Succes.
05 May 2022

Maria si Marian

50 RON
Pentru copii care alearga si pentru copiii cu probleme grave de sanatate!
04 May 2022