Împreună pentru fapte bune

 

Daniel . Fundația HOSPICE Casa Speranței

23.3% Complete
932 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună, știu că trecem printr-o perioadă mai dificilă a vieților noastre. Știu că tuturor ne este greu și că fiecare dintre noi a cunoscut sau știe pe cineva care se luptă cu cancerul. Pentru cei care acum se recuperează după tratament, HOSPICE Casa Sperantei încearcă să strângă banii necesari pentru a oferii 1000 de ședințe de kinetoterapie, ședințe atât de necesare pentru recuperarea mobilității și întărirea sistemului imunitar. Haideți să ajutăm această inițiativa donând în cadrul HOPE on WHEELS, powered by DECATHLON.

Eu am decis să donez și să vă aduc alături de mine prin povestea celor 100km pe care îi voi pedala sâmbătă, iar dacă depășim suma propusă, promit ca voi mai pedala încă 40km duminică. Știu ca eu cunosc cei mai frumoși oameni! 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Hai cu bicicleta! Se apropie momentul să punem din nou în mișcare roțile speranței pentru a doua ediție a HOPE on Wheels powered by Decathlon. Pedalează oriunde ai fi, în țară sau în afara ei, pendalează cum îți place ție, pe trail sau asfalt, rapid sau în tihnă. Fă-o ca de obicei! Dar, de data aceasta, pentru două zile, lasă-ți pasiunea să îi ajute pe pacienții copii și

 

5 Donații

TOADER VALENTIN

170 RON
16 May 2022
14 May 2022
13 May 2022
13 May 2022

Ioan Serban

200 RON
Succes!
09 May 2022
Daniel . : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Împreună pentru fapte bune