Alerg pentru Hospice Casa Speranței la Maratonul Internațional București 2013

 

Dana Cristiana Marinoiu Fundația HOSPICE Casa Speranței

35% Complete
350 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații

Nu există cauză pentru care să iubești mișcarea, pur și simplu simți că iți place!

Dar există o cauză extraordinară pentru care să dorești să oferi mai mult, să încerci să îți depășești limitele. Să fii fericit că poți face ceva cu pasiune... prin com-pasiune!

Emoția trebuie să ducă la acțiune! Vă îndemn să facem ceva pentru fiecare moment când ne înduiosăm pentru cineva grav bolnav...


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Îți multumim pentru că vrei să alergi pentru noi la Maratonul Internațional București (5-6 octombrie 2013)! Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul tău va ajuta mulți pacienți ai HOSPICE Casa Speranței. Ne bazăm pe generozitatea ta și a susținătorilor tăi pentru a continua atât de necesara activitate de îngrijire paliativă oferită gratuit

 

3 Donații

26 Sep 2013
24 Sep 2013
23 Sep 2013