Cel mai frumos cadou!

 

Laurentiu Stan Fundația HOSPICE Casa Speranței

86.666666666667% Complete
2,600 RON
Donations raised
3,000 RON
Target
7
Donations
I want to donate!

Cel mai frumos cadou de ziua mea ar fi să putem prilejui câteva clipe de bucurie unor copii!

Copilăria este poate cea mai frumoasă perioadă a vieții, însă pentru unii dintre copii nu este deloc ușoarăSunt sigur că de ziua mea, care se apropie, vei avea un gând bun și o urare frumoasă pentru mine și sper ca acestea să fie însoțite de o donație către copiii aflați în grija HOSPICE Casa Speranței.

Orice donație va aduce bucurie copiilor, iar pentru asta îți mulțumesc!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donations

La mulți ani!!!
29 Jun 2022

Echipa FV Bucuresti

1,200 RON
Happy 40 !!! La multi ani plini cu sanatate, fericire si bucurii !!!
28 Jun 2022

Anonymous

400 RON
La mulți ani! Să fie toți cu sănătate, fericire și vânt bun în vele!
27 Jun 2022

Anonymous

150 RON
22 Jun 2022
La multi ani!
22 Jun 2022
La multi ani!
21 Jun 2022
21 Jun 2022