Particip la Crosul Aleargă TU pentru Ei powered by Miele – ONLINE ~ 2022 pentru o cauza draga mie

 

Stefan Antighin Fundația HOSPICE Casa Speranței

61% Complete
305 RON
Donations raised
500 RON
Target
3
Donations
I want to donate!

Salut, sunt Stefan Antighin, am de 30 de ani , sunt din Iasi, sunt medic rezident in Medicina Interna si mi-am propus sa promovez un stil de viata sanatos in jurul meu, prin exemplul personal. Din prisma profesiei , inteleg importanta unui stil de viata sanatos ca parte a masurilor de preventie primara, in special  dar si secundara a diferitelor boli pe care le tratez zilnic in spital. Particip a 2 oara ( primul a fost Hope on wheels 2022) la un eveniment organizat de fundatia Hospice pentru a promova un stil de viata sanatos si pentru a sprijini prin donatia mea directa dar si indirecta ( sponsori) activitatea acestei organizatii. Va incurajez sa donati la randul dumneavoastra si sa alergati alaturi de mine 1,2,5,10 km in 16-17 iulie 2022. 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Cursele crosului  Cursa VARTA 20 KM Organizată în premieră în cadrul competiției live ”Aleargă TU pentru EI”, cursa de 20 km le permite alergătorilor pasionați să exploreze un traseu provocator pe Tâmpa. Cursa MIELE 10 KM Descoperă cursa de 10 km într-o formă nouă, care pornește pe asfalt și străbate Tâmpa pe un traseu montan unde te vei putea bucura de panorama orașului ș

 

3 Donations

16 Jul 2022

Anonymous

100 RON
15 Jul 2022
Succes, Stefan!
23 Jun 2022