Aleargă TU pentru Ei

 

Lucian Benta Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
110 RON
Sumă strânsă
100 RON
Target
4
Donații
14
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Aleargă TU pentru Ei  !!!

 

Alergăm pentru EI, alergăm pentru cei 30 de ani de speranță dăruiți pacienților îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței care înfruntă boli incurabile.
Aleea de Sub Tâmpa ne este din nou loc de întâlnire pe 16 iulie pentru pași de alergare transformați în fapte bune.
Te poți înscrie la oricare dintre cele 5 curse ale competiției: Cursa Varta – 20km, Cursa Miele – 10km, Cursa Populară – 5km, Cursa Autoliv –2km și Cursa Copiilor Qualitest -1 km. Înscrie-te aici: https://bit.ly/3xLg26H Iar dacă nu ești în Brașov în timpul evenimentului live, poți alerga oriunde te-ai afla.
Pe 16 și 17 iulie, poți participa la crosul virtual iar sponsorii evenimentului vor dona câte 1 euro pentru fiecare kilometru înregistrat în competiție. Iată ce ai de făcut:
• Tu alegi cursa și traseul. Poți alerga oriunde și oricum: singur, în familie, cu prietenii sau colegii.
• Nu uita să-ți monitorizezi cursa cu o aplicație de alergare
• Fă o postare publică pe pagina ta pe Facebook cu un screenshot cu numărul de kilometri realizați, numărul de concurs și hashtag-ul #alergpentruei
• Copiază link-ul postării tale de pe Facebook în platforma de înscriere (în link-ul primit în mail-ul de confirmare a înscrierii).
Înscrie-te aici: https://bit.ly/3blqWbH
Oriunde ai fi, aleargă TU pentru EI!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Cursele crosului  Cursa VARTA 20 KM Organizată în premieră în cadrul competiției live ”Aleargă TU pentru EI”, cursa de 20 km le permite alergătorilor pasionați să exploreze un traseu provocator pe Tâmpa. Cursa MIELE 10 KM Descoperă cursa de 10 km într-o formă nouă, care pornește pe asfalt și străbate Tâmpa pe un traseu montan unde te vei putea bucura de panorama orașului ș

 

4 Donații

Anonymous

20 RON
26 Jun 2022
23 Jun 2022

Benta Lucia

30 RON
23 Jun 2022

Veronica Gheorghiu

30 RON
23 Jun 2022