Hai sa ajutam impreuna!

 

ELENA BURLANESCU Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
5,600 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Am cunoscut oamenii din spatele Hospice, echipă de proiect și pacienți copii și adulți, în urmă cu 15 ani, din postura de comunicator atunci, și pot să vă mărturisesc cu mâna pe inimă că a fost campania cea mai greu de dus, la nivel emoțional, la care colegii mei și cu mine am lucrat vreodată. Să expui cu demnitate durerea pacienților Hospice în imagini și în cuvinte… Timpul mi-a demonstrat apoi că nu am fost nici măcar pe-aproape. Am simțit pe propria piele durerea tatălui meu, care s-a confruntat în 2015 cu un cancer pulmonar. Medici, psihologi, asistenți sociali ai Hospice au fost atunci alături de tatăl meu și familia noastră. Le sunt recunoscătoare pentru tot sprijinul pe care l-am primit de la ei în vremuri fără speranță și mă bucur că am ocazia astăzi, din nou, să fiu alături de Hospice pentru susținerea pacienților săi în această cursă nedreaptă pentru viață.

Voi primi cu bucurie urările tale, prieten drag, însă cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. Știu sigur că nimic nu e prea puțin, orice contribuție, oricât de mică ar fi, este valoroasă în sine. Am văzut minuni ieșind din interacțiunea noastră an de an, în sprijinul multor cauze, astfel încât întind și acum mâinile spre tine și te invit să dăruim împreună pentru una… foarte personală!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

Mircea Burlanescu

4,000 RON
18 Jul 2022
18 Jul 2022

Elena Daniela Gavrila

200 RON
13 Jul 2022

Mădălina Preda

50 RON
13 Jul 2022

Tiberiu și Ștefan Burlănescu

300 RON
Multă sănătate!
12 Jul 2022

Florentina Trifu

50 RON
12 Jul 2022