Cel mai frumos cadou!

 

Amalia Isepciuc Fundația HOSPICE Casa Speranței

87.05% Complete
1,741 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

După cum v-am obișnuit, și anul acesta doresc să îi ajut pe acești oameni minunați care oferă îngrijiri paliative bolnavilor de cancer.

Orice donație e binevenită.


I'm donating my birthday to the wonderful people of Hospice, NGO that offers palliative care to cancer patients. Any donation is highly appreciated.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donații

Consider că faci un lucru extraordinar prin ceea că îti donezi ziua de naștere pentru cei ce chiar au nevoie de acești bani. Acum nu pot dona o suma mare, dar sper ca la următoarele zile de nastere ale tale să reusesc sa contribui mai mult. La mulți ani!
29 Jul 2022
I really like the iniciative Amalia! Greetings from your fellow x-teamer!
23 Jul 2022
Te iubesc 🥰❤
23 Jul 2022

Anonymous

50 RON
21 Jul 2022

RV

150 RON
God bless your heart! Feeling for others as we feel for ourselves. That is Love. L&L.
21 Jul 2022

Din suflet

100 RON
20 Jul 2022

Anonymous

100 RON
20 Jul 2022

Gian Franco

241 RON
Happy Birthday! Thank you for being an amazing human, and supporting causes like this one =)
20 Jul 2022
200 RON
La mulți ani, fată!
20 Jul 2022

Jomar

300 RON
HBD! hope you reach the goal soon!
20 Jul 2022

Anonymous

100 RON
Merry birthday gorgeous!
20 Jul 2022

Anonymous

50 RON
Happy birthday!
20 Jul 2022
Amalia Isepciuc : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Cel mai frumos cadou!