PASI MICI PENTRU O CAUZA MARE

 

Alexandru Oprea Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,040 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Într-o lume în care poți fi orice, fii bun!

Dupa 8 ani alături de Hospice la Transmaraton nu mai sunt multe de zis :). Alerg pe Transfagarasan și va cer din nou sa fiți alături de mine  pentru copiii și adulții care infruntă boli incurabile. 

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă iar anul acesta și-au propus sa ofere cel putin 200 astfel de vizite celor care au nevoie de ele. Va invit alături de mine în #teamhospice. Orice donație, orice suma va veni în sprijinul unor persoane mai putin norocoase.

Multumesc,

Alex 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Transmaraton este o competiÈ›ie sportivă (zeceton, semimaraton, treizeciton, maraton È™i ultramaraton) organizată în sprijinul a două cauze: AsociaÈ›ia Pădurea Copiilor È™i HOSPICE Casa SperanÈ›ei. Aflat la cea de-a zecea ediÈ›ie, Transmaraton promovează alergarea în aer liber, în orice condiÈ›ii meteorologice, încurajându-È™i alergătorii să facă strângere de fonduri pentru cele douÄ

 

11 Donații

30 RON
27 Aug 2022
100 RON
Felicitări și succes!
11 Aug 2022

Anonymous

200 RON
Mult succes, Alex! Felicitări !
11 Aug 2022
Succes si forta Alex!
11 Aug 2022

Monica Ionescu

150 RON
💚 vreau sa ma alatur acestei cauze so mai mult de atat, vreau sa ofer fundatiei din timpul meu Multumesc pentru initiativele voastre Monica
11 Aug 2022

Andrei Tutzu

150 RON
Go go go !
11 Aug 2022
50 RON
Bafta, Alex!
11 Aug 2022
11 Aug 2022

Bogdan Roșu

150 RON
Hala Madrid!
11 Aug 2022

Sava

50 RON
11 Aug 2022

Rux

100 RON
11 Aug 2022
Alexandru Oprea : Fundația HOSPICE Casa Speranței
PASI MICI PENTRU O CAUZA MARE