ALERG PENTRU HOSPICE CASA SPERANTEI

 

Georgiana Zanfir Fundația HOSPICE Casa Speranței

80% Complete
400 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Grija si compasiunea pentru cei aflati in suferinta terminala aduc speranta si demnitate, daca ne pasa si ne implicam.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.

 

4 Donații

Anonymous

50 RON
24 Sep 2022
100 RON
22 Sep 2022

Anonymous

200 RON
Hit the road, babe!
21 Sep 2022
21 Sep 2022
Georgiana Zanfir : Fundația HOSPICE Casa Speranței
ALERG PENTRU HOSPICE CASA SPERANTEI