Maria Mocanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg, din nou, pentru HOSPICE

180 RON Donatii stranse
72% Complete
250 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Maria sau asa cum mi se mai spune Floare De Colt .

Vin de undeva de la poalele Masivului Ceahlau si inspre acolo alerg adesea  sa-mi reincarc sufletul.

Alerg de o viata dar la propriu vorbind am alergat  prima data la Maratonul International Bucuresti  2013  la Cursa Populara, o cursa in care poate alerga oricine cu o singura conditie “sa vrea sa alerge”.

Sunt profund impresionata cum Echipa HOSPICE  se implica prin ingrijirea paleativa pentru a da speranta  “Celor din lumea fara de  speranta”.

La Maratonul  Bucuresti 2016 voi alerga, din nou, pentru HOSPICE Casa Sperantei!

Sunt  optimista  imi place sa ajut si ma bucur atunci cand pot ajuta pe cineva fie si macar cu un zambet sau cu un sfat bun si ma intristez daca vad sau stiu pe cineva suparat si nu pot ajuta!

Ca voluntar la actiunile sportive organizate din spirit caritabil am intalnit o lume deosebita care face ca Romania sa para altfel!

Lumea alergatorilor este “O lume minunta”! Niciunde nu am vazut o multime de oameni zambind adevarat asa cum am vezi in lumea alergatorilor! .

Incerc sa spun generatiei mele sa nu se opresca, sa continuie sa alerge, bucurandu-se pentru faptul ca poate alerga!

Incerc sa spun tinerelor generatii sa alerge pentru ei, pentru bucuria de a trai, sa alerge alaturi de o echipa tanara si frumoasa!

Se spune “Daruieste si vei primi” eu incerc sa spun “Alearga si vei darui”

Sa alergam la Maratonul Bucuresti 2016 pentru un zambet sau poate cine stie pentru o viata!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu c

3 Donatii

Andrei si Ramo

50 RON
Suflet mereu tanar!
07 Oct 2016

Gabrie si Oana Solomon

100 RON
Multumim frumos pentru inspiratia si modelul frumos pe care ni-l oferiti! Mult succes la cursa!
22 Sep 2016
Sunteti minunata.
16 Sep 2016