Cel mai frumos cadou!

 

Alina Paraschiv Fundația HOSPICE Casa Speranței

6% Complete
30 RON
Donations raised
500 RON
Target
1
Donations
I want to donate!

 

Tu ce raspunzi atunci cand cineva te intreaba ce sa-ti ofere de ziua ta?

Eu, de multe ori, am tendinta de a spune: "Eeee... nimic"... sau "Sanatate".

Asadar, acest raspuns  ("sanatate") m-a pus pe ganduri si chiar daca sanatate nu pot oferi, nu sta in putetea mea sa fac asta, mi-am dat seama ca pot oferi acces la sanatate celor care au mare nevoie de ea.

 Asa am decis ca, anul acesta, de ziua mea, sa-mi indrept atentia spre oamenii sustinuti de proiectele Fundatiei Casa Sperantei.

Acesti oameni chiar spun din suflet ca-si doresc sanatate. Acesti oameni merita sa se bucure si sa-i bucure pe cei din jur cu zambetul si energia lor minunata.

Imi aduc aminte cat de provocatoare sunt zilele in care copilul meu e racit si ma simt neputincioasa pentru ca nu pot face o minune, astfel incat el sa se simta mai bine.

Tu de cate ori te simti asa cand cineva drag are provocari pe parte de sanatate?

In astfel de momente mi-am dat seama ca tot ceea ce pot oferi celor de langa mine este sustinerea, incurajarea si iubirea mea.

De aceea, cadoul pe care doresc sa mi-l oferi de ziua mea este o donatie prin care sa ma ajuti sa aduc zambetul pe buzele acestor persoane.

 

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donations

Anonymous

30 RON
18 Jan 2023
Alina Paraschiv : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Cel mai frumos cadou!