Cel mai frumos cadou!

 

Magdalena Arbașu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
825 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
12
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni,

 

În acest an, în loc să primesc cadouri pentru ziua mea de naștere, aș dori să donez această zi specială pentru o cauză dragă mie.

Am ales să susțin HOSPICE Casa Sperantei, o organizație care oferă, în mod gratuit, îngrijire paliativă pentru persoanele cu boli incurabile sau limitatoare de viață, precum și sprijin pentru familiile acestora.

De ziua mea, urarea pentru voi este să aveți timp pentru fapte bune și să vă încărcați sufletul de împlinirea că ați oferit speranță.

Să aveți mulțumirea că dorințele celor mai greu încercați se împlinesc și datorită vouă!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donații

CatalinaRG

20 RON
Să fie cu bucurie și cele mai bune gânduri !
13 Feb 2023
Lumină și iubire trimit
12 Feb 2023

Mariana Stioclei

30 RON
12 Feb 2023
12 Feb 2023
12 Feb 2023
De la fiecare câte puțin putem face miracole impreuna. Când ai lângă tine oameni cu inima mare poți aduce bucurii și zâmbete. La mulți ani!
12 Feb 2023
Daruiesc si primesc cu bucurie si iubire ❤️
11 Feb 2023
La multi ani om minunat!
11 Feb 2023
11 Feb 2023
Binecuvântari divine 🤍
11 Feb 2023
Sa fie de folos
09 Feb 2023
06 Feb 2023
Magdalena Arbașu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Cel mai frumos cadou!