Madalin Stanescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

685 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ne trezim în fiecare zi alergând după un job mai bun, un cămin mai frumos, o masină mai bună, recunoaștere și afirmare. În goana noastră ne focusăm în cea mai mare parte doar pe ceea ce contează pentru noi și uităm de tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru.

 

Ce-ar fi dacă pentru o zi, nu am mai fi noi pe primul plan?

Eu am ales să-i urc pe podium pe cei de la HOSPICE Casa Speranței, alergând pe 9 Octombrie alături de ei, pentru ei.

 

Dacă-ți doresti  să mă susții în construirea unui blockstart, o poți face chiar acum!

 

Alege să fii OM, alege să fii SPERANTA LOR!

 

Donează!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu c

9 Donatii

Anonymous

30 RON
Go, go Mada!!Succes!
08 Oct 2016
06 Oct 2016
Bafta si target atins. :)
05 Oct 2016
05 Oct 2016

Anonymous

100 RON
Felicitari si Bafta!
05 Oct 2016

Anonymous

30 RON
05 Oct 2016

Anonymous

75 RON
Mult succes!
05 Oct 2016
Mult succes!
05 Oct 2016
03 Oct 2016