Cel mai frumos cadou!

 

Noura Shaban Fundația HOSPICE Casa Speranței

65% Complete
325 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
9
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Salut!

 

Fie ca ma cunoști personal sau ca ma urmărești din umbră de ceva timp vreau sa te invit la ziua mea.

Da! Exact așa!

Anul acesta îmi doresc sa îmi sărbătoresc ziua într-un mod aparte, așa cum nu am mai facut-o niciodată pana acum!

Am decis sa îmi donez ziua de naștere!

Așa că anul acesta în loc de cadou, as vrea sa donezi cât simți aici!

La HOSPICE Casa Speranței, o organizație care oferă, în mod gratuit, îngrijire paliativă pentru persoanele cu boli incurabile sau limitatoare de viață, precum și sprijin pentru familiile acestora!

Așa că de ziua mea îmi doresc sa întorc binele care a venit către mine în anul ce a trecut și să îl îndrept către cei mai putini norocoși în acest an.

Ce spui?

Ma însoțești pe drumul acesta de a aduce o raza de speranță în sufletele celor care sunt gata sa cedeze?

Hai sa aducem împreună primăvară și gândul ca anul acesta ei sunt norocoși!

Intra pe link-ul de mai jos și donează fix cât simți sa o faci.

Îți sunt recunoscătoare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Anonymous

150 RON
La multi ani!
13 Mar 2023
75 RON
La mulți ani, Nura! Și multe gânduri bune beneficiarilor finali!
11 Mar 2023

Ion Cataraga

100 RON
La mulți ani! Continuă să crezi în visele tale!
11 Mar 2023
Noura Shaban : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Cel mai frumos cadou!