Cel mai frumos cadou!

 

Georgeta Seceleanu Fundația HOSPICE Casa Speranței

20% Complete
100 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
9
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni,

Sunt recunoscătoare pentru toate zilele și primăverile care au trecut peste mine.

În acest an, în loc să primesc cadouri pentru ziua mea de naștere, aș dori să donez această zi specială pentru o cauză nobilă. Nu întâmplător, aleg să susțin HOSPICE Casa Sperantei, o organizație care oferă, în mod gratuit, îngrijire paliativă pentru persoanele cu boli incurabile sau limitatoare de viață, precum și sprijin pentru familiile acestora.

Oricare dintre noi putem fi folosiți de Dumnezeu pentru a transmite lumina divină către semenii noștri aflați în situații dificile.

De ziua mea, urarea pentru voi este să aveți timp pentru fapte bune și să vă încărcați sufletul de împlinirea că ați oferit speranță. Să aveți mulțumirea că dorințele celor mai greu încercați se împlinesc și datorită vouă!

Aceasta este puterea pe care o avem fiecare dintre noi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Anonymous

100 RON
13 Mar 2023
Georgeta Seceleanu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Cel mai frumos cadou!