Alerg pentru HOSPICE

 

Daniela Popescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

53% Complete
265 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 9 Octombrie voi alerga pentru HOSPICE.

Daca vrei si tu sa ii sustii alaturi de mine, o poti face accesand linkul de mai jos!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu concurăm unii împotriva celorlalți, ci alergăm cu toții pentru o cauză comună: susținerea serviciilor de îngrijire paliativă a copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă și

 

7 Donații

50 RON
Good luck! :)
06 Oct 2016
06 Oct 2016
06 Oct 2016

Madalin Stanescu

20 RON
06 Oct 2016
05 Oct 2016

Mr V

50 RON
Happy 10km! You can do it Danuta!
05 Oct 2016
Run, Danutza, run! La cat mai multi km si la cat mai multi bani stransi!
05 Oct 2016
Daniela Popescu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru HOSPICE