Primii mei 10, 5 Km vor fi pentru HOSPICE

 

Anamaria Ion Fundația HOSPICE Casa Speranței

40% Complete
400 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Buna,

 Voi alerga primii mei 10,5 km la Maratonul de pe 9 octombrie pentru a ajuta un copil care are nevoie de noi mai mult ca oricand, pentru a ii reda ceea ce e cel mai important pe lume : speranta !

 Te rog sa sustii cauza mea si a celor de la HOSPICE aici

 http://hospice.galantom.ro/anamariaion

 Ne vedem pe pista de alergare !  :)

Ana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu concurăm unii împotriva celorlalți, ci alergăm cu toții pentru o cauză comună: susținerea serviciilor de îngrijire paliativă a copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă și

 

2 Donații

Anonymous

300 RON
07 Oct 2016
100 RON
05 Oct 2016
Anamaria Ion : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Primii mei 10, 5 Km vor fi pentru HOSPICE