Alerg pentru HOSPICE

 

Andrei Mustatea Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
610 RON
Sumă strânsă
250 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!
Pe 9 octombrie alerg la Maratonul București pentru a susține cauza Fundației HOSPICE Casa Speranței. Îmi doresc să aduc puțină alinare și speranță celor care luptă cu o boală incurabilă și familiilor acestora. Hai să facem din asta un scop comun! Alege să te implici și tu! Fiecare contribuție face diferența! Îți mulțumesc! "

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu concurăm unii împotriva celorlalți, ci alergăm cu toții pentru o cauză comună: susținerea serviciilor de îngrijire paliativă a copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă și

 

7 Donații

10 Oct 2016
Succes!
09 Oct 2016
08 Oct 2016
08 Oct 2016
08 Oct 2016
08 Oct 2016
08 Oct 2016
Andrei Mustatea : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru HOSPICE