Alerg pentru HOSPICE

 

Cristina Dediu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,066 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Particip la OMV Petrom Bucharest Half Marathon 2023! Ambele motive care m-au determinat să mă înscriu sunt puternice, dar unul e cu adevărat măreț. Alerg pentru sănătate și aleg astfel să susțin HOSPICE Casa Speranței în cel mai îndrăzneț vis și în cel mai necesar proiect. Sprijin HOSPICE Casa Speranței în demersul de strângere de fonduri pentru construirea a două noi spitale destinate furnizării  serviciilor de îngrijire paliative. Unul dintre acestea va fi la Adunații Copăceni, pentru copiii cu boli incurabile și limitatoare de viață, iar cel de al doilea la Brașov, destinat adulților cu diagnostice oncologice.

 

E un vis îndrăzneț, dar cei de la HOSPICE au puterea să îl transforme în realitate. Am văzut cum istoria de 30 de ani a fundației a însemnat schimbarea destinelor greu încercate prin speranță. Peste 45.000 de pacienți și peste 100.000 de aparținători au cunoscut alinarea și au experiementat prețuirea pentru fiecare clipă de viață.

 

E un vis îndrăzneț, dar cei de la HOSPICE au puterea să îl tranforme în realitate. Închei prin a vă spune că “de la HOSPICE” suntem eu, tu, noi. Toți. Împreună putem să construim SPITALELE SPERANȚEI.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALELE SPERANȚEI! 

Editia a 11-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 13-14 Mai 2023 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale even

 

8 Donații

Succes! Esti minunata
12 May 2023
12 May 2023

Anonymous

316 RON
10 May 2023

Anonymous

50 RON
10 May 2023
Felicitari pentru motivatie!
10 May 2023

Anonymous

180 RON
09 May 2023

Anonymous

50 RON
09 May 2023
Felicitari pentru initiativa! Din pacate, oamenii dau din ce in ce mai putin dovada de altruism si empatie. Sunt de parere ca ii putem sprijini pe altii / face bine chiar si cu un minim de efort. Hugs! :)
09 May 2023
Cristina Dediu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru HOSPICE