Particip la Transmaraton 2023 pentru o cauza draga mie

 

Rares Suciu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
600 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

HOSPICE Casa Speranței este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care activează în domeniul îngrijirii paliative. De 31 de ani, HOSPICE este alături de pacienții și familiile lor care înfruntă o boală incurabilă, oferindu-le servicii gratuite de consiliere, asistență socială, spitalizare, îngrijire la domiciliu și altele.

Am alergat pentru ei la mai multe evenimente sportive și anul acesta voi alerga la Transmaraton. 

Prin pagina mea de susținere, vreau să contribui la misiunea HOSPICE de a face fiecare zi să conteze pentru cei care se confruntă cu o suferință greu de imaginat. Orice donație contează și poate face diferența în viața unui pacient sau a unei familii. Vă invit să vă alăturați cauzei mele și să sprijiniți activitatea HOSPICE în România.

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Știți cum se poate conjuga verbul a alerga în numele sănătății și al faptelor bune? Eu ofer speranță, tu oferi speranță. Noi, împreună, CONSTRUIM. Construim Spitalele Speranței. Alergarea și donațiile merg mână-n mână și ne vor ajuta să împlinim un vis măreț: HOSPICE Casa Speranței strânge fonduri pentru construcția a două spitale noi, unul la Adunații Copăceni pent

 

5 Donații

Stefan L.

50 RON
Gogogogo Rares !!!
05 Sep 2023

Florin&Gabi

150 RON
Run Forest, run 🙂
24 Aug 2023
24 Aug 2023

Tibi

150 RON
Motivatie sa incepi sa te si antrenezi :D Zilnic pana pe vf Tampa si inapoi.
24 Aug 2023

Anonymous

100 RON
22 Aug 2023
Rares Suciu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Particip la Transmaraton 2023 pentru o cauza draga mie