Particip la Transmaraton 2023 pentru o cauza draga mie

 

Ovidiu Olariu Fundația HOSPICE Casa Speranței

30% Complete
150 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!
Ajută la strângerea de fonduri pentru Hospice Casa Speranței, un refugiu de îngrijire, confort și demnitate pentru pacienți și familiile lor. Cum poți face diferența? Donează: contribuția ta, indiferent de sumă, le oferă îngrijire specializată, gestionarea durerii și sprijin emoțional celor care au nevoie Distribuie: răspândiți vestea despre strângerea noastră de fonduri. Atingând mai multe inimi, ne putem extinde grija celor care au cel mai mult nevoie. Sprijinul tău oferă ușurare și alinare celor care se confruntă cu provocările cancerului.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Știți cum se poate conjuga verbul a alerga în numele sănătății și al faptelor bune? Eu ofer speranță, tu oferi speranță. Noi, împreună, CONSTRUIM. Construim Spitalele Speranței. Alergarea și donațiile merg mână-n mână și ne vor ajuta să împlinim un vis măreț: HOSPICE Casa Speranței strânge fonduri pentru construcția a două spitale noi, unul la Adunații Copăceni pent

 

1 Donații

Anonymous

150 RON
Din suflet
08 Sep 2023
Ovidiu Olariu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Particip la Transmaraton 2023 pentru o cauza draga mie