I need your support

 

Liviu Bidian Fundația HOSPICE Casa Speranței

72.5% Complete
725 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Imersed in our petty daily problems we seldom pay attention to those who needs a sign of hope and solidarity as they face their biggest fear with defined due date, due to terminal illness.

I decided to run for them and it would be great if you can join me in supporting Hospice Casa Sperantei in their noble mission to care for it.

HOSPICE Casa Speranţei

Your contribution will motivate and oblige me when it would be hard on some of the 35 km on Transmaraton 2023. 

I'm truly grateful to share this together! THANK YOU!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Știți cum se poate conjuga verbul a alerga în numele sănătății și al faptelor bune? Eu ofer speranță, tu oferi speranță. Noi, împreună, CONSTRUIM. Construim Spitalele Speranței. Alergarea și donațiile merg mână-n mână și ne vor ajuta să împlinim un vis măreț: HOSPICE Casa Speranței strânge fonduri pentru construcția a două spitale noi, unul la Adunații Copăceni pent

 

6 Donații

Anca

250 RON
Run baby run! :)
29 Aug 2023
Tot înainte pentru o cauza nobila!
13 Aug 2023

Michael S.

75 RON
Have a great run, Liviu!
22 Jul 2023
Great cause Liviu. All the best for your run!
21 Jul 2023

Anonymous

50 RON
21 Jul 2023

Anonymous

100 RON
you'll never walk alone
20 Jul 2023
Liviu Bidian : Fundația HOSPICE Casa Speranței
I need your support