Particip la Transmaraton 2023 pentru o cauza draga mie

 

Andrei Zamfir Fundația HOSPICE Casa Speranței

35% Complete
350 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

2023- Inca o tura de alergare pe Transfagarasan-si pentru ca natura, muntele si alergarea inseamna dragoste de viata haideti sa donam pentru cei care au nevoie de ingrijire paleativa cat si pentru cei care lupta cu un diagnostic oncologic.caramida cu caramida se contruiesc visele. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Știți cum se poate conjuga verbul a alerga în numele sănătății și al faptelor bune? Eu ofer speranță, tu oferi speranță. Noi, împreună, CONSTRUIM. Construim Spitalele Speranței. Alergarea și donațiile merg mână-n mână și ne vor ajuta să împlinim un vis măreț: HOSPICE Casa Speranței strânge fonduri pentru construcția a două spitale noi, unul la Adunații Copăceni pent

 

2 Donații

08 Sep 2023
17 Aug 2023
Andrei Zamfir : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Particip la Transmaraton 2023 pentru o cauza draga mie