Particip la Transmaraton 2023 pentru o cauza draga mie

 

Sorin Adrian Stelea Fundația HOSPICE Casa Speranței

30% Complete
150 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Reîntâlnirea cu cea mai frumoasa cursă din Romania, Transmaraton 2023!

Haideți să susținem cauza Hospice-Casa Speranței, pentru cei care au nevoie de îngrijire paliativă și pentru cei care lupta împotriva cancerului.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Știți cum se poate conjuga verbul a alerga în numele sănătății și al faptelor bune? Eu ofer speranță, tu oferi speranță. Noi, împreună, CONSTRUIM. Construim Spitalele Speranței. Alergarea și donațiile merg mână-n mână și ne vor ajuta să împlinim un vis măreț: HOSPICE Casa Speranței strânge fonduri pentru construcția a două spitale noi, unul la Adunații Copăceni pent

 

1 Donații

Bafta si felicitari pentru tot ce faci!
19 Aug 2023
Sorin Adrian Stelea : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Particip la Transmaraton 2023 pentru o cauza draga mie