Alerg pentru HOSPICE Casa Speranței

 

Andrei Iliescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
800 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Fiecare pas pe care îl fac reprezintă un simbol al sprijinului meu pentru cei care luptă cu boli grave și pentru cei care îi îngrijesc în aceste momente delicate. Iar în cursa la care voi participa voi pune nu doar dorința de a ajunge la finish în timp optim, ci și dorința ca visul cel mare al celor de la HOSPICE să devină realitate.

Anul acesta, ei strâng bani pentru construcția unui spital dedicat îngrijirii paliative pediatrice. Astfel, copii care acum sunt, poate, pe liste de așteptare, o să devină beneficiari ai serviciilor care pot să le facă din copilărie un tărâm mai blând, mai lipsit de dureri. Ei și părinții lor vor avea, asemeni copiilor și familiilor pe care organizația îi are în grijă în prezent la centrul Socio-Medical de la Adunații Copăceni, un loc în care prezentul să fie îmblânzit și vor căpăta puterea de a visa la mâine.

A construi împreună acest spital este șansa ca România să ofere SPERANȚĂ celor mai mici dintre pacienții vulnerabili, copiii cu boli incurabile și limitatoare de viață.

Eu alerg, iar tu poți să mă motivezi să parcurg km ambiționat de faptul că o cursă poate avea două linii de finish.

            Hai să contruim împreună Spitalul Speranței de la Adunații Copăceni!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

7 Donații

Anonymous

150 RON
14 Oct 2023
06 Oct 2023
20 Sep 2023

Anonymous

105 RON
16 Sep 2023
14 Sep 2023

Anonymous

105 RON
13 Sep 2023

Anonymous

100 RON
13 Sep 2023
Andrei Iliescu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru HOSPICE Casa Speranței