Alerg pentru HOSPICE Casa Speranței

 

Andra Zaharia Fundația HOSPICE Casa Speranței

76% Complete
380 RON
Donations raised
500 RON
Target
3
Donations
22
Days left
I want to donate!

Îmi place sa alerg si o fac cu multa bucurie.

 

In toamna asta bucuria mea de a alerga se dubleaza pentru ca la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2023 am onoarea sa fac parte din Team HOSPICE Casa Sperantei.

 

In 15 octombrie 2023 voi alerga 10 km pentru a contribui la construirea unui Spital de îngrijire paliativa pediatrică la Adunatii Copăceni, spitalul de care mulți copii cu boli incurabile și limitative de viața au extrem de multă nevoie.

 

Deși nu avem mult timp la dispoziție, mi-ar placea ca și de aceasta data sa fiti alături de mine in acest demers, sa ne unim forțele si sa reusim impreuna sa aducem putina alinare celor care au nevoie de noi. Eu cu km pe care ii voi alerga, voi cu o donație.

 

Orice donatie, oricât de mică, va fi o cărămida in plus pe care eu, tu, noi toți o vom pune in construirea acestui Spital de îngrijire paliativa pediatrică. Va fi puțin pe lângă cât de mult este nevoie, dar cum mereu spun “Puțin cu puțin facem mult!”

 

Va astept sa “alergam împreuna” pe 15 Octombrie in Team HOSPICE!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALELE SPERANȚEI! 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.  

 

3 Donations

Anonymous

30 RON
Doamne, ai grijă de ei! 🙏
20 Sep 2023
Succes și felicitări pentru implicare!
17 Sep 2023
Mulțumesc pentru că te implici! Mulțumesc pentru că ajuți!
15 Sep 2023
Andra Zaharia : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru HOSPICE Casa Speranței