Sunt Moș Crăciun Galantom

 

Sebastian Oarga Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
1,655 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Obosesc copiii cu boli incurabile și limitatoare de viață. Obosesc să își ducă a lor copilărie prin saloane de spitale, asta atunci când au șansa să ajungă într-un spital. Obosesc și părinții căutând să le ofere totul, dar primind atât de puțin sau chiar deloc ajutor din partea celor din jur.

Când ei obosesc, noi continuăm să luptăm neobosiți. De aceea, construim un spital destinat îngrijirii paliative pediatrice, lângă București.

 

Fii și tu neobosit! Devino Constructor de Speranță!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

De multe ori realizăm că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Moș Nicolae și de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Gal

 

5 Donații

Anonymous

300 RON
24 Dec 2023

Anonymous

150 RON
18 Dec 2023

Anonymous

200 RON
DDB
07 Dec 2023

Anonymous

505 RON
06 Dec 2023

Anonymous

500 RON
Bine John!
06 Dec 2023
Sebastian Oarga : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Sunt Moș Crăciun Galantom