Toader Paun - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fiecare oră din ziua mea vreau să contribuie la viitorul copiilor îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței

540 RON Donatii stranse
22.5% Complete
2,400 RON Target
5 Donatii

 

Am alături oameni de milioane care-mi dau aripi în fiecare zi. De ziua mea, vă rog să mă ajutați să le dăm aripi unor copii aflați într-o stare dificilă acum, de care au grijă cei de la HOSPICE Casa Speranței.

Pe 8 martie îmi doresc să reușim să strângem cel puțin câte 100 de lei pentru fiecare oră scursă din această zi.

Întâmplări nefericite din viață m-au făcut să cer ajutorul în urmă cu mai mulți ani celor de la HOSPICE Casa Speranței și atunci am descoperit o echipă care folosește toate resursele de care dispune pentru a face bine. Am încredere că fiecare leu pe care îl strângem împreună va fi folosit înțelept de cei de la Hospice.

Fie că faceți o donație publică sau privată prin galantom.ro sau că alegeți să susțineți altfel HOSPICE Casa Speranței, vă mulțumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Bucuresti

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Daruieste ziua ta ~ 2017

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

Anonymous

10 RON
08 Mar 2017
La multi ani, Teddy!
08 Mar 2017

Anonymous

30 RON
08 Mar 2017

Anonymous

100 RON
08 Mar 2017

Anonymous

150 RON
02 Mar 2017