Particip la Hope on Wheels ~ 2024 pentru o cauza draga mie

 

Daniela Negulescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
560 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Hai cu bicicleta! Indiferent că pedalezi zeci de kilometri săptămânal sau scoți bicicleta din garaj doar atunci când te plimbi prin parc, hai să pedalăm împreună pentru construirea unui spital – la Hope On Wheels. Pasiunea ta pentru bicicletă va pune în mișcare grija pentru pacienții cu boli incurabile de la HOSPICE Casa Speranței. Anul acesta avem un obiectiv puternic – la cap

 

5 Donații

Pisco, felicitări pentru tot ceea ce faci, pentru ca esti ambasador al #faptelor_bune și inspirație pentru cei din jurul tau. Zambetul tău? Este zambetul unui om minunat❤️!
20 May 2024
150 RON
Sa fie bine! Multumim, Danutza, pentru fiecare cauza pe care o sustii! Suntem mandri de tine!
16 May 2024

Bucsi.ro

300 RON
Suntem onorați să o sustinem pe Daniela Negulescu, un aliat valoros și un susținător fervent al proiectelor sociale, în cadrul proiectului de strângere de fonduri destinat acestei fundații. Daniela a demonstrat în repetate rânduri un spirit de generozitate și o dedicare fără rezerve pentru cauzele care contează cu adevărat, iar implicarea sa în această inițiativă nu a fost o excepție. Implicarea noastra in această inițiativă vine în semn de recunoaștere a importanței empatiei și sprijinului comunitar, valori care ne ghidează nu doar în afaceri, ci și în acțiunile noastre sociale.
10 May 2024
10 May 2024
09 May 2024
Daniela Negulescu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Particip la Hope on Wheels ~ 2024 pentru o cauza draga mie