Doneaza pentru Hope on Wheels ~ 2024

 

Laurentiu Tomoiu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
505 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 Hope On Wheels este un eveniment sportiv, ce are loc pe 18-19 mai, la care participanții se pot înscrie online pentru a pedala oriunde în țară sau peste hotare, în curse de 10km, 20km, 40km și 100 de km. Practic, te poți înscrie la cursa de 10km și poți da o tura de oraș în timp ce susții construcția Spitalului Speranței sau ne arăți cât ești de pregătit în cursele de 20-40 sau chiar 100 de km!

Spitalul Speranței urmează a fi construit lângă București. Este un centru paliativ pediatric, atât pentru copiii cu boli incurabile și limitatoare de viață, cât și pentru aparținătorii lor. La nivel național, sunt 22.000 de copii care au nevoie de îngrijire paliativă.

  La Hope on Wheels 2024 vom pedala împreună pentru ei. Evenimentul va avea loc pe data de 18 și 19 mai, iar până atunci te poți înscrie online pentru a pedala oriunde în țară sau peste hotare, în curse de 10km, 20km, 40km și 100 de km. Fiecare kilometru pedalat înseamnă 1 euro care se va duce direct către construcția Spitalului Speranței.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Hai cu bicicleta! Indiferent că pedalezi zeci de kilometri săptămânal sau scoți bicicleta din garaj doar atunci când te plimbi prin parc, hai să pedalăm împreună pentru construirea unui spital – la Hope On Wheels. Pasiunea ta pentru bicicletă va pune în mișcare grija pentru pacienții cu boli incurabile de la HOSPICE Casa Speranței. Anul acesta avem un obiectiv puternic – la cap

 

4 Donații

19 May 2024
09 May 2024

Anonymous

200 RON
07 May 2024
16 Apr 2024
Laurentiu Tomoiu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Doneaza pentru Hope on Wheels ~ 2024