Facerea de bine

 

Adrian Borănescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

67.992% Complete
340 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
5
Donații
189
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni,

În acest an, în loc să primesc cadouri pentru ziua mea de naștere, aș dori să donez această zi specială pentru o cauză dragă mie. Am ales să susțin HOSPICE Casa Speranței, o organizație care oferă, în mod gratuit, îngrijire paliativă pentru persoanele cu boli incurabile sau limitatoare de viață, precum și sprijin pentru familiile acestora.

De ziua mea, urarea pentru voi este să aveți timp pentru fapte bune și să vă încărcați sufletul de energie pozitivă și împlinire sufletească. De asemenea, cu ajutorul vostru dorințele celor mai greu încercați se împlinesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

La multi ani cu sanatate!
20 Jun 2024
Let there be hope!
17 Jun 2024
Much Love! ❤️
10 Jun 2024

Andra I.

75 RON
Live long and prosper!🤗
07 Jun 2024
30 May 2024
Adrian Borănescu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Facerea de bine