Alerg pentru HOSPICE Casa Speranței

 

Tiberiu Trandafir Fundația HOSPICE Casa Speranței

10% Complete
50 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
4
Zile rămase
Vreau să fac o donaţie!

Alături de Echipa HOSPICE, voi participa la BCR Bucharest 10K GRAND PRIX 2024 pe 29 iunie, pentru a sprijini cei peste 22.000 de copii care au nevoie de îngrijire paliativă și pentru a contribui la construirea unui spital de către Hospice Casa Speranței în apropierea Bucureștiului.

Cu o experiență de peste 30 de ani în îngrijirea paliativă, HOSPICE Casa Speranței știe cum să aline durerea și să ofere speranță copiilor care suferă. Acum, construiesc un nou spital de îngrijire paliativă pediatrică lângă București, unde acești copii vor primi sprijinul de care au nevoie.

Și tu poți face parte din această misiune! Orice donație, oricât de mică ar fi, poate face o diferență enormă.

Împreună, putem construi speranță pentru o viață mai bună pentru copiii bolnavi.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 

Editia a 7- a a Bucharest 10K GRAND PRIX este organizata pe data de 29 Iunie 2024 de catre ASOCIATIA BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate:  – curse pentru adulti: individual 10k si cursa de 5km

 

1 Donații

Donatie

50 RON
11 Jun 2024
Tiberiu Trandafir : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru HOSPICE Casa Speranței