Echipa HOSPICE sustine ingrijirea paliativa

 

Alex Padureanu Fundația HOSPICE Casa Speranței

27.906976744186% Complete
1,200 RON
Sumă strânsă
4,300 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alerg si va rog sa ma sprijiniti pentru ca suntem aproape de realizarea inca unui vis: deschiderea unitatii cu paturi din Bucuresti.

Ingrijire paliativa gratuita!

 

I am running the marathon and I am asking you to support me because we are very close to fulfilling another dream: opening the new in patient unit in Bucharest.

Free hospice care!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate – cel mai mare număr de alergători care susțin o cauză nobilă în competițiile de alergare din România. Vrei să ne ajuți să stabilim acest record? Dacă vrei să alergi pentru HOSPICE te poț

 

8 Donații

Succes Alex si felicitari pentru toate eforturile de pana acum!
30 Sep 2014
Run Alex run - good luck :) I admire your energy. Love Anna
22 Sep 2014
Go Alex!!! :)
18 Sep 2014
Haide Alex!!!! :)
17 Sep 2014
Gooo, goooo, sefuuu'!!! :))
11 Sep 2014
Good luck! I'm sure you'll do brilliantly. You might even come first in the "super-veterans" category, now that I'm not taking part in it. :)
10 Sep 2014
Go Alex!! Faci o treaba excelenta!
10 Sep 2014
Du-te, sefuuuu! :)
08 Aug 2014
Alex Padureanu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Echipa HOSPICE sustine ingrijirea paliativa