Liana Stanciu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Îmi dăruiesc ziua copiilor cu boli incurabile îngrijiți la centrul HOSPICE de la Copăceni

210 RON Donatii stranse
21% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ajută! Dăruiește-le un strop de speranță și demnitate celor cărora niciodată nu le putem oferi îndeajuns!

Sunt mii de copii în România a căror copilărie e măcinată de lupta cu o boală rară, incurabilă, pentru care prognosticul de viață este limitat. De multe ori, suferința cauzată de boală e dublată de singurătatea în care sunt siliți să trăiască, de nepăsarea celorlalți. Pentru ei și pentru familiile lor, HOSPICE Casa Speranței pregătește un centru socio-medical modern la Adunații Copăceni, în apropiere de București, în care oameni cu suflet mare vor încerca să readucă demnitatea în viețile celor care nu au o copilărie însorită.

Susține și tu printr-o donație, oricât de mică, amenajarea centrului de la Copăceni. Fă o faptă bună și umple-ți inima cu cea mai frumoasă muzică, a iubirii de oameni.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Un centru socio-medical destinat copiilor la Adunatii Copaceni

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

Daruieste ziua ta ~ 2017

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donatii

Anonymous

100 RON
24 Jul 2017

Anonymous

10 RON
O idee atat de frumoasa!!!!....
07 Jul 2017

Anonymous

100 RON
La Multi Ani, Liana. Mi-a placut teribil ideea. Cu mult drag, La Multi Ani!
07 Jul 2017