Alerg pentru cei de la HOSPICE, haideti sa le facem viata mai frumoasa !

 

George Constantin Fundația HOSPICE Casa Speranței

21% Complete
105 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut! Sunt Cornelius  și pot să spun că alergatul m-a ajutat să mă redescopăr. 

Acum, după 2 ani de zile, a devenit un "viciu" sănătos, un stil de viață. De fiecare data când ies la alergat mă bucur de fiecare cursă, oricât de mică este ea, pentru că o fac din plăcere și  atunci  când faci  lucrurile din inimă și cu pasiune, nu ai cum să nu te simti fericit, implinit. De când mă știu am ajutat  cum am putut  persoanele care aveau nevoie de ajutor fără să am pretentii de ceva  la schimb. 

Acum, după 2 ani de zile când mi-am demonstrat singur că îmi pot depăși limitele, este momentul să trec la următorul nivel.  Nu mai alerg pentru mine, ci pentru alții. 

Venind după o perioadă în care am fost accidentat, am fost  nevoit să iau o decizie grea, în a alege cursa pe care să o alerg la MIB 2014. Așa că voi alerga la proba de semi-maraton, din cadrul Bucharest Internațional Marathon și mă voi stradui să-mi ating targetul propus, pentru cei aflați în suferința din centrele Hospice. 

Asa ca va rog sa renuntati la viciile voastre macar o zi si ajutati-i si pe altii, total dezinteresat. Haideți  să le facem viața mai frumoasă, să-i  facem să zâmbească din  nou.

_____________________________________________________________________________________________

Hi! My name is Cornelius and I can say that running helped me rediscover myself.

Now, after 2 years, it has become a “healthy vice”, a good lifestyle. Every time I go for a run, I enjoy every race, no matter how short it is, because I do it for fun, and when you do things from the heart and with passion, there is no way you can feel bad. For as long as I can remember, I have helped as much as I could other people, who needed help, without asking for anything in exchange.

Now after 2 years since I proved to myself that I can overcome my limits, it is time to move on to the next level, not to run for me, but for others.

Coming after a period in which I was injured, I had to make a tough decision in choosing which race to run the MIB 2014. So I will run the half-marathon at the Bucharest International Marathon, and I try to reach my target, for people suffering from Hospice centers.

 So, please give up your vices at least for one day, help others, without asking anything in return. Lets give them a better life and make them smile again.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate – cel mai mare număr de alergători care susțin o cauză nobilă în competițiile de alergare din România. Vrei să ne ajuți să stabilim acest record? Dacă vrei să alergi pentru HOSPICE te poț

 

3 Donații

18 Aug 2014
Multa sanatate
15 Aug 2014
Am ales să fiu primul, care face o donație, în acest proiect. Haideți să le facem viață mai frumoasă.
05 Aug 2014
George Constantin : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Alerg pentru cei de la HOSPICE, haideti sa le facem viata mai frumoasa !