Georgiana Idriceanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Uite ce vreau de ziua mea!

1,015 RON Donations raised
100% Complete
1,000 RON Target
9 Donations
I want to donate!

 

De câţiva ani, nu-mi mai doresc de ziua mea decât timp. Pentru mine, pentru treburi care n-au legătură cu copiii sau cu casa, pentru stat degeaba sau pentru dezvoltare personală. Întotdeauna le zic oamenilor pe care-i invit la ziua mea: "Nu te stresa cu cadoul, tu doar vino!" - şi, ghici ce: niciodată nu vin cu mâna goală! Că "timp" nu prea au de unde-mi aduce.

Aşa că, anul ăsta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie, o cauză care năzuieşte să schimbe un pic în bine viaţa copiilor afectaţi de boli rare, cu speranţă de viaţă limitată. O donaţie către această cauză e un cadou pe care-l poate face oricine şi care va folosi destinatarului infinit mai mult decât mi-ar folosi mie un parfum sau nişte bijuterii.

Împreună suntem mai buni şi putem ajuta societatea să fie mai bună, îmbunătăţind viaţa acestor copii!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Un centru socio-medical destinat copiilor la Adunatii Copaceni

HOSPICE Casa Sperantei a inceput dezvoltarea unui centru socio-medical oferind educatie, suport si ingrijire complexa pentru pacienti si familiile lor.

9 Donations

La multe bucurii!
15 iul 2017

Anonymous

100 RON
14 iul 2017
felicitari Idri!
10 iul 2017

D.

30 RON
La multi ani! :)
10 iul 2017
10 iul 2017

Adina

50 RON
La multi ani! În avans :p
06 iul 2017
La multe bucurii!
03 iul 2017

Anonymous

300 RON
La multi ani, copii!
03 iul 2017
La multi ani cu vise indeplinite!
03 iul 2017